Search
Close this search box.

για ΡΑΝΤΕΒΟΥ καλέστε +30 2107215034

δρ Χάρης Χηνιάδης

Ο Χάρης Χηνιάδης είναι Γυναικολόγος Αναπαραγωγής και συνιδρυτής του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Υποβοήθησης της Αναπαραγωγής Be-Live. Είναι συνεργάτης της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life ΙΑΣΩ.
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF – Εμβρυογένεσις, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος.
Διετέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Μητέρα, στο οποίο εργάστηκε μεταξύ 2003-2024.
Ειδικεύθηκε & εργάστηκε στην Μαιευτική & Γυναικολογία στο Λονδίνο (1997-2003).
Εργάστηκε ως Κλινικός Ερευνητής Εμβρυομητρικής Ιατρικής στο Harris Birthright Unit for Fetal Medicine, King’s College University Hospital.
Διετέλεσε Επιμελητής του King George Hospital.
Εξειδικεύτηκε στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση και τη Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική (Λαπαροσκόπηση & Υστεροσκόπηση) και εργάστηκε ως Ειδικός Επιμελητής στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Saint Bartholomew’s, London.
Στο διάστημα 2003-2021 ήταν Επιστημονικός Συνεργάτης της Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μαιευτηρίου Μητέρα όπου και διετέλεσε Επιστημονικός Υπεύθυνος.

Είναι διπλωματούχος Ενδοσκοπικής Γυναικολογίας (European Diploma in Gynecological Endoscopy, Université d’ Auvergne, Clermont–Ferrand), Ρομποτικής Λαπαροσκόπησης (Diploma of Console Surgeon in Robotic Laparoscopy, Strasbourg), του Diploma of Faculty for Family Planning του Βρετανικού Κολλεγίου Μαιευτικής-Γυναικολογίας (RCOG) και του Διπλώματος Α.L.S.O. (Advanced Life Support in Obstetrics), U.Κ.

Με τον όρο Εξωσωματική Γονιμοποίηση ουσιαστικά αναφερόμαστε σε μία μόνο από τις μεθόδους που μπορούν να βοηθήσουν ένα ζευγάρι με πρόβλημα υπογονιμότητας. 

Η ρομποτική χειρουργική ως εξέλιξη της λαπαροσκοπικής και ενδοσκοπικής χειρουργικής. Η Ρομποτική Χειρουργική είναι η πιο πρόσφατη, επαναστατική εξέλιξη στον τομέα της λαπαροσκοπικής και ελάχιστα τραυματικής χειρουργικής.

Το τεστ Παπανικολάου εφευρέθηκε από τον Γεώργιο Παπανικολάου το 1928 και αφορά τη λήψη κυττάρων από την επιφάνεια του τραχήλου της μήτρας και την εξέτασή τους στο μικροσκόπιο.

Μπορείτε να γυμνάζεστε μέχρι την ημέρα του τοκετού, εκτός κι αν ο γυναικολόγος σας συμβουλεύσει διαφορετικά. Ορισμένες δραστηριότητες θα είναι δύσκολες ή άβολες.

εξωσωματική γονιμοποίηση

Κονδυλώματα – HPV

Λαπαροσκοπική – Ρομποτική
& Υστεροσκοπική Χειρουργική

Εγκυμοσύνη